SDSovec sem samo zaradi koristi

jezus

Odkar sem odkrito in javno priznal in obelodanil podporo Janezu Janši in stranki SDS ter za njen uspeh uporabljal svoje talente, čas in denar, ter nato postal tudi njen član, imam v življenju samo škodo:

1. Na delovnem mestu na mediju, ki ga imajo vsi še vedno za “našega”, to je t.i. desnega, Radio Ognjišče, sem bil odkrito ustrahovan in maltretiran ter nadlegovan, zmerjan s strani vodstva in kasneje tudi nesramno in podlo odpuščen, ker v tej medijski hiši obstaja prefinjeno zakamufliran a strupen gnev do vsega, kar je povezano z Janezom Janšo in njegovo stranko.

2. Vsakodnevno preko omrežij in po drugih poteh dobivam grožnje, blatenje, smešenje, zaničevanje, demonizacijo zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki. In to ne samo od zunaj, temveč tudi od znotraj stranke.

3. Zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki sem zaradi zarote Janezu Janši sovražnih duhovnikov in laikov od sedanjega ljubljanskega nadškofa prejel prepoved opravljanja cerkvene službe.

4. Zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki, bi me nekateri radi videli v zaporu in vztrajno vlagajo kazenske ovadbe na tožilstvo in policijo. Vrednost moje pripadnosti Janši in stranki se meri v širini hrbta fascikla omenjenih ovadb.

5. Zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki nisem imel še nobene koristi, pač pa samo škodo, ki mi jo povzročajo celo poslanci DZ te stranke, npr. sramotno in lažnivo tuljenje v isti rog s huronskim, orkestriranim levičarskim napadom name ob približevanju žrtev naših levičarjev (migrantov) naši državni meji, pri čemer sta se zelo izkazala Eva Irgl in Vinko Gorenak. Tudi z njuno pomočjo sem začel prejemati grožnje še od muslimanov s celega sveta. Medtem, ko sem se sam vedno v vseh okoliščinah zavzemal za njuno dobro ime in dobro plačane službe, sta me onadva spravljala ob dobro ime in mi z lažjo zarivala nož v hrbet, s čimer sta drug drugemu ščitila majave stolčke in pripadajoče plače in poslanske privilegije.

6. Zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki še posebej v zadnjem času dnevno prejemam očitke, da uničujem ne samo stranko SDS, ampak celotno slovensko t. i. desnico. Torej, poslanci nimajo nikakršne odgovornosti za stranko, prejemajo samo plačo, neki nepomemben volivec in podpornik pa odgovornost ima?!

7. Zaradi svoje pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki, sem bil z nebuloznimi in lažnivimi obtožbami notranji nasprotniki Janeza Janše in stranke SDS, izključili iz stranke, isti ljudje pa se zdaj hinvsko prilizujejo Janezu Janši, hkrati pa na lokalnem nivoju podpirajo župana, nekdanjega pripadnika pasjejebske stranke in mu pomagajo odirati občane.

8. V vsem tem obdobju sem za svojo pripadnost Janezu Janši in stranki SDS ter ves svoj trud, požrtvovalnost, delo, čas in denar, dobil eno samo pisno zahvalo imenitnega gospoda.

Ob tem naj povem, da v stranki SDS poznam samo dva člana stranke (eden je že nekdanji), ki za stranko vsakodnevno zastavljata svoje življenje. To sta Janez Janša in Sebastjan Erlah.

Kdor mi torej misli soliti pamet glede mojega delovanja za Janšo in njegovo stranko, naj mi prosim predhodno poda podoben seznam koristi in škod, ki jih je utrpel zaradi pripadnosti Janezu Janši in njegovi stranki, sicer naj si raje prihrani besede, saj njegovega nakladanja ne bom niti prebiral, niti komentiral.

Dodaj odgovor