Ne živalska, marveč farma idiotov

Večina slovenskega, kot tudi mednarodnega življa se je v minulih tednih škandaliziralo nad mojim videnjem reševanja migrantske krize, ki je bil v tem, da se na naše meje pošlje policijo in vojsko, ki bi branili tako slovenske kot tudi zunanje meje Evropske unije, torej Schengna. Verjamem, da bi bil že samo ta del predloga dovolj za škandal, ki so ga napihnili naši tako imenovani mediji, ki so politično sprostituirani s slovensko komunistično kontinuiteto. Toda za še večji škandal je poskrbel drugi del mojega predloga, v katerem sem navedel, da migrantov ne bi spustil v državo, da bi po opozorilu, naj se ne približujejo naši meji, če tega opozorila ne bi upoštevali, uporabil logične in seveda zakonsko določene prijeme, če tudi bi to pomenilo streljanje na migrante, ne glede na njihove osebne okoliščine.

Tok dogodkov v Evropi je kasneje vse bolj dokazoval pravilnost mojega videnja problema, ki je zelo akuten. Namreč zadeve jasno kažejo, da pri vsem skupaj ne gre zgolj za begunce, ki bi bežali iz vojnih območij, niti ne gre za ekonomske migrante, ki bi šli iz svojih držav na Bližnjem vzhodu s trebuhom za kruhom v Evropo. Dejstva, kot so, da se ti prišleki na mejah ne želijo identificirati, da v primeru, ko z njimi ustrezni državni organi držav v katere vstopajo, želijo izvesti ustrezne zakonske postopke, le ti to odklonijo in če oblasti na tem vztrajajo, migranti povzročijo izgrede, kakršne smo videli na srbsko-madžarski meji ter na Hrvaškem, ter da po evropskih mestih, kamor so že prišli s strani teh migrantov beležijo porast kriminala, kot so izgredi, kakršen je bil recimo v Frankfurtu, posilstva žena in otrok, kraje, umori, ipd, kažejo da gre za načrtno invazijo narodov Bližnjega vzhoda na Evropo. Na to so seveda opozorili tudi sami pripadniki Islamske države, ki so sporočili, da z „begunci“ prihajajo v Evropo njihovi vojščaki, ki bodo samo še čakali, kdaj bodo dobili navodila za smrtonosne napade po evropskih mestih. Dodaten dokaz, da to drži je, da so v Grčiji in Bolgariji našli večjo količino zabojnikov orožja, ki ga je Islamska država poslala za njihove člane v Nemčijo. Zato ob poplavi resničnih novic in videoposnetkov samo še idioti lahko verjamejo, da je bil moj poziv k načinu varovanja meja, kot sem ga predlagal, kontroverzen in škandalozen.

V prvih dneh je resnost situacije v Evropi predvidel zgolj madžarski premier Viktor Orban, ki je takoj začel z akcijo in na meje postavil ograje in bodečo žico, kasneje poslal na meje policijo in vojsko, ter dobil dvotretjinsko večino v parlamentu za zakon, ki dovoljuje policiji in vojski tudi uporabo strelnega orožja proti migrantom, v kolikor bi bilo to potrebno. Večina Evrope se je v tem času na invazijski naval islama v Evropo odzval medlo in nepripravljeno. Tudi Slovenija. Med tem, ko so slovenski policisti v sklopu dogodkov res profesionalno opravili svoje delo, ko so prepustili prehod migrantom v notranjost države, pri čemer ne gre, kakor hoče poudariti ministrica za notranje zadeve Györköševa, za branjenje meje, ampak za prepuščanje okupatorja v notranjost države in v Evropsko unijo, kar so opravili brez večjih izgredov. Toda kot rečeno, branjenje schengenske meje to ni. Zato je pravilno, da je največja, če ne celo trenutno edina realno opozicijska stranka SDS predlagala interpelacijo zoper notranjo ministrico, ki se tekom kriznih časov ni oglasila v medijih, še več, nikjer jo ni bilo najti, kot da se je kje izgubila ali se skrila v mišjo luknjo. S tem je seveda dokazala, da ministrstvo nima nobene primerne strategije za ravnanje v kriznih primerih, da je sama popolnoma nesposobna in nepripravljena za kakršno koli krizo, še več, da s takšnim (ne)delom, kot ga kaže, celo ogroža in ruši ustavno ureditev Republike Slovenije in ogroža nacionalno varnost države in državljanov, kar je popolnoma nedopustno in bi veljalo razmisliti tudi o epilogu na kakšnem sodišču. Toda hvala Bogu, večina evropskih držav – celo Nemčija, kljub temu, da je njena premierka Angela Merkel nedavno še vabila vse „begunce“ naj kar pridejo v njeno državo, kar bi jo v kratkem utegnilo stati resnega političnega položaja – je spregledala resničnost, ki se jim je pokazala pred očmi in so zaprle svoje meje za prehode migrantov. S tem pa je na slabšem Slovenija, ki v širši regiji ostaja še edina, ki ni zaprla svojih meja, s katerim bi zajezila ali celo preprečila prehod migrantov čez svoje ozemlje, saj če oz. ko pridejo, naprej ne bodo mogli, nazaj pa tudi ne. Tako bo večina ostala kar tu v Sloveniji. Tako se Slovenija (pri čemer bodimo resnicoljubni, se je komunistični kontinuiteti in njihovim medijskim lažem pridružila tudi tako imenovana pomladna stran, kot tudi Katoliška Cerkev na Slovenskem) v tem primeru še vedno obnaša kot slepa kokoš oz. ne spominja več zgolj na Orwellovo živalsko farmo, temveč na farmo idiotov, ki si zatiska oči pred resnico o islamu z raznimi zgodbicami o „evropskem“ islamu in „zmernem“ islamu v nasprotju z „radikalnim“ in „skrajnim“ islamom.

Toda za pravilno ravnanje v migrantski krizi, ki ni nič drugega, kot islamska invazija na Evropo, da bi, kot je napovedal znameniti videc Nostradamus, kamele pile vodo iz Rena, je treba vedeti, kaj islam sploh je. Najprej je treba razbiti mit o tem, da obstajajo različni vidiki islama, kot je na primer zmerni ali evropski islam ter skrajni oz. radikalni islam. Da takšne razlike ne obstajajo, je že pred časom poudaril turški predsednik Erdogan, ki je takšne označbe islama označil za žaljive in izrecno poudaril, da islam je islam. Torej, islam je eden, ne moremo ga deliti na evropskega, zmernega, radikalnega in skrajnega. Muslimanska dolžnost je, da nevernikom režejo glave, kot zapoveduje Koran, kjer v 47. suri med drugim pravi „V boju sekajte glave nevernikov, vse dokler ne oslabite njihovih vrst,“ pa naj si bo to zmerni ali radikalni musliman. Migracije muslimanov v Evropo (in ne recimo v Katar, Savdsko Arabijo, in druge muslimanske države) prav tako razloži Koran v 2. suri, kjer zapoveduje džihad: „Predpisano vam je bojevanje, čeprav ga ne marate. To, česar ne marate, je morda dobro za vas, kar ljubite, je morda vaša poguba. Bog ve, česar vi ne veste,“ ter nadaljuje „Tisti, ki ZAPUSTIJO DEŽELO IN SE BOJUJEJO NA GOSPODOVI POTI (poudaril S.E.), lahko resnično upajo na njegovo milost.“ Drugi mit, ki mora pasti v glavah Evropejca pa je, da gre pri islamu zgolj za nekakšno versko pripadnost in aktivnost, ki je primerljiva s krščanstvom. Ta mit razbije dejstvo, da gre pri islamu za religijo podrejanja Alahovi volji in šeriatskemu pravu ter da je, kakor pravi Ahmed Pašić v knjigi Islam in muslimani v Sloveniji, „pojem islama (je) zelo splošen, saj islam ne predstavlja smo religije, ampak celovit način življenja za skoraj tretjino svetovnega prebivalstva. Je celota, ki hkrati vključuje vero, ekonomijo, politiko, pravo, izobraževanje, družbo, itd. Vse skupaj se združi v islamski državi, imenovani kalifat…“

Torej v prepuščanju islama v Evropo, Evropejci ne izkazujejo zgolj svoje naivne solidarnosti in sklicevanja na človekove pravice ter demokracijo in svobodo, temveč močno prispevajo k vzpostavitvi islamskega kalifata, kar pomeni rušenje lastne kulture, lastne identitete, skratka, Evropa sama sebi s tem zateguje vrv okoli vratu, ali bolje – sama si nastavlja islamsko rezilo na goltanec. Zato je za zaščito evropske civilizacije premalo, da se od migrantov zahteva, da so kristjani. Namreč novice iz terena kažejo, da mnogi muslimani že na poti, bodisi pobijejo kristjane, bodisi jih oropajo in si nadenejo njihove križe okoli vratu, da bi pod pretvezo krščanstva prišli v Evropo, da bi jo podjarmili islamu. Ker je praktično nemogoče razločevati, kdo je resnični begunec, kdo kristjan, kdo musliman, kdo terorist, kar pomeni preveliko stopnjo tveganja prenehanja miru, bi Evropa morala zavrniti vse te prišleke in jih odločno poslati nazaj v njihove države iz katerih izhajajo, težave pa reševati v državah, kjer se odvijajo vojne in sicer najprej tako, kot je k reševanju problemov pozval sirski patriarh Gregorij III, skupaj z okoliškimi škofi, odločnim vojaškim posegom.

Prebivalci farme idiotov, idioti sami, bodo sicer rekli, da takšni pozivi in „hujskanje“ k reševanju migrantske krize z nasiljem ni krščansko, vendar naj jim, puhoglavcem, velja moj odgovor, naj v tem primeru takoj, nemudoma, v tem trenutku, pošljejo v Vatikan na pristojno kongregacijo poziv k dekanonizaciji in razglasitvi sv. Avguština in sv. Tomaža Akvinskega za heretika, hkrati pa k zavrnitvi Katekizma Katoliške Cerkve zaradi 2309. paragrafa, ki govori o pravični vojni, ki sta jo definirala prej omenjena Avguštin in Akvinski. Namreč, če to puhoglavi in salonski krščanski mainstream prepoznava kot nekaj, kar ni krščansko, kot hujskaštvo k nasilnim rešitvam, potem je takšen poziv celo njihova dolžnost. Zato pozivam, da to storijo čim prej, z zavedanjem, kaj bi takšen poziv pomenil za doktrino Katoliške Cerkve, če uspe, in kaj za tiste, ki bi takšen poziv napisali, če ta ne uspe. Stavim, da ti kristjani za kaj takšnega nimajo dovolj jajc. Ter za konec: Hvala Bogu, da ima Jezus Kristus to srečo, da se ne imenuje Buda in zatorej predstavlja realizem, ne budističnega sanjaštva, ki ga žal živi svetovni katoliški mainstream s sedanjim papežem Frančiškom na čelu, s čimer pripomore k utrjevanju idiotske pozicije prebivalcev farme idiotov.

Dodaj odgovor